Manrusionica

Manrusionica

Manresa, diferents ubicacions:
Parc de la Seu (12:30 migdia a 01:00 de la nit), Plaça de la Reforma (19:30 a 2:30) i Sala Stroika (00:30 a 06:30). Hi ha autobús gratuït fins a la Sala Stroika.
08240 Manresa

Web: http://www.manrusionica.com

Més informació: Manrusionica al Facebook Manrusionica al Twitter

Serveis extres que t'ofereix aquest espai:

Taps per a les orelles
Taps per a les orelles

Gratuïts per a les persones treballadores i en venda per a usuaris i usuàries.

Còctels sense alcohol
Còctels sense alcohol

Carta específica de combinats sense alcohol.

Chill Out
Chill Out

Zona de descans.

Aliments
Aliments

Màquines expenedores d'aliments o algun altre sistema de venda.

Transport segur
Transport segur

Promoció de l'ús de transport públic o bé sistema propi de transport nocturn.

Assistència mèdica
Assistència mèdica

Servei d'assistència mèdica immediata en el mateix local.

Sobre aquest espai:

Manrusionica es constitueix el 2010 amb l’objectiu de promocionar la cultura de la música electrònica a la ciutat de Manresa i comarca.

Manrusionica organitza un festival social col·laboratiu i cultural que barreja música electrònica amb qualsevol tipus d’expressió artística (dansa, circ, manualitats, pintura, gastronomia…) cel·lebrat en uns quants escenàris diferents repartits per la ciutat durant l’últim cap de setmana del mes de juny.

En la darrera edició del Festival s’ha mantingut la ubicació dels escenaris al Parc de la Seu, la Reforma i la Sala Stroika, i s’ha ampliat l’horari del Parc de la Seu, des de les 12 h del migdia fins a la 1 h de la matinada, millorant l’oferta gastronòmica amb la presència de Food trucks.

També s’ha reduït el pes dels voluntaris, incorporant a l’equip de Manrusionica professionals del sector de la restauració per a les barres, i professionals del màrqueting i la comunicació per a la difusió de l’esdeveniment.

Com a novetat musical s’ha estrenat un segon escenari a la nit dins el context de la seu dedicat a música DISCO dels 70,80 i 90, amb la finalitat de seguir obrint el festival a la gent i així poder atendre a un altre tipus de target. Pel que fa a la programació ens hem centrat en artistes residents a Catalunya, habituals dels esdeveniments musicals de música electrònica de l’escena barcelonina. Diferenciantles actuacions diürnes, amb artistes que tenen un so més personal (d’autor), pensant en un públic més generalista, de la programació nocturna, més enfocada al públic habitual dels festivals de música electrònica.

Des dels seus inicis la voluntat del festival ha estat integrar-se com a esdeveniment de ciutat, i formar part de l’agenda cultural de Manresa. En aquest sentit, en la darrera edició, s’ha recollit el testimoni engegat per l’Ajuntament, amb la campanya “Et porto al cor” i s’ha fet bategar la Seu estrenant un remix de la cançó original de la campanya, del grup manresà Gossos, produït exclusivament per l’ocasió, per l’artista Begun, un dels caps de cartell del Festival. La xifra total d’assistents del 2016 ha arribat a les 4000 persones, entre els tres escenaris, dos d’ells simultanis durant 6 h.

Horaris:
► VERMUT ELECTRÒNIC (Parc de La Seu, 12:30 del migdia a 1:00 de la nit) ► ESCENARI PLAÇA DE LA REFORMA (19:30 a 2:30) ► Sala STROIKA (0:30 a 6:30)

Tipus de músiques:
Clàssics, Disco, Electrònica, House, Techno

Localització:
Aparcament sota el festival mateix, i a un minut de l'estació de Manresa de la RENFE línia R4.

Autobusos gratuïts des del festival fins a la festa Manrusionica a la Sala Stroika.


Connecta amb Q de festa

Connecta amb Q de festa

Segueix a Q de festa! per la xarxa i assabentat de tot!

Facebook Twitter

Descobreix tots els espais

  • Dijous, 29 juny de 2017

    Presentació del Protocol de prevenció, detecció i intervenció sobre drogues als centres de secundària. https://t.co/kKSLMqWf7r #Qdf_c

  • Dijous, 29 juny de 2017

    Matinal sobre Sexo, Drogas y HSH-ChemSex. https://t.co/nLY0A8EzCQ #Qdf_c

  • Divendres, 26 maig de 2017

    Nits Q Lleida participarà en l’Aplec del Caragol by @Qdefesta. https://t.co/VBCsYxKxi0 #Qdf_c

Butlletí Q de festa!

Butlletí Q de festa!

Subscriu-te al nostre butlletí i estigues al dia de totes les novetats Qdf!