Que és Q de Festa?

Q de festa! és un distintiu que reconeix aquells espais de música i ball que compten amb un seguit de recursos i serveis relacionats amb la salut, el benestar i la qualitat.

Aquest és un projecte de la Subdirecció General de Drogodependències de la Generalitat de Catalunya per a la prevenció i la reducció de riscos en el context de l'oci nocturn.

Mapa
 • Q de festa! és un distintiu que s'atorgarà als locals i festivals d'oci nocturn de Catalunya que ofereixin un seguit de serveis per a la promoció de la qualitat i el benestar dels seus usuaris i usuàries.
 • Q de festa! no és tan sols un distintiu, sinó una xarxa de locals, espais i festivals d'oci nocturn units en l'objectiu de promoure la prevenció i la reducció de riscos associats al consum i a la festa.
 • Aquest és un projecte pioner a nivell europeu pel que fa la implicació de la indústria de l'oci en polítiques de prevenció i RdR. Aquesta xarxa vincularà en un futur proper locals i festivals d'arreu de Catalunya i de diferents ciutats d'Europa, com ara París, Brussel·les i Zuric, que també ofereixen serveis afegits de qualitat en l'oci nocturn.

Q de festa! és membre de:

Party+

 
Altres distintius adherits:

Connecta amb Q de festa

Connecta amb Q de festa

Segueix a Q de festa! per la xarxa i assabentat de tot!

Facebook Twitter

 • Dijous, 29 juny de 2017

  Presentació del Protocol de prevenció, detecció i intervenció sobre drogues als centres de secundària. https://t.co/kKSLMqWf7r #Qdf_c

 • Dijous, 29 juny de 2017

  Matinal sobre Sexo, Drogas y HSH-ChemSex. https://t.co/nLY0A8EzCQ #Qdf_c

 • Divendres, 26 maig de 2017

  Nits Q Lleida participarà en l’Aplec del Caragol by @Qdefesta. https://t.co/VBCsYxKxi0 #Qdf_c

Què està passant a Qdf

Què està passant a Qdf

Et pot interessar...

Et pot interessar...

Butlletí Q de festa!

Butlletí Q de festa!

Subscriu-te al nostre butlletí i estigues al dia de totes les novetats Qdf!