Els serveis bàsics de Q de festa

Info Alcohol

Info Alcohol

Disposes d'unes regletes perquè puguis calcular el teu nivell aproximat d'alcoholèmia, i en alguns espais també hi trobaràs alcoholimetres a les màquines de són2dies.

Tips & Tricks

 • Durant la festa
  • Cuidar-se i passar-ho be és més fàcil si controlem tres factors:
   • El que faig: durant la nit passen moltes coses i de vegades costa controlar algunes reaccions.
    • El rotllo plasta o babós. Algunes drogues (l'alcohol especialment) tenen la capacitat de desinhibir-nos fins al punt de no controlar el nostre comportament, les nostres emocions, o allò que fem o diem. Això pot fer que diguem coses que no volíem dir, a persones que no ho hauríem d'haver dit i que a vegades ho repetim un nombre indefinit de vegades convertint-nos en la típica persona borratxa i pesada. Si això passa amb les amistats, no acostuma a tenir conseqüències greus (com a molt, el proper dia que surtin no t'ho diran i directament deixaran de sortir amb tu perquè no s'ho passen bé), però quan la persona víctima de la nostra pesadesa és del sexe oposat i/o desconeguda, la cosa es complica. Les implicacions passen desde perdre tota oportunitat de relació amb aquesta persona fins a fer-la sentir incòmoda o assetjada, i això és intolerable.
 • després de la festa
  • Un cop s'ha acabat la festa i hem decidit marxar cal agafar aire i intentar pensar amb claredat. Cal veure en quin estat ens trobem nosaltres i les nostres amistats. Els espais Q de festa! disposen de mètodes per calcular la taxa d'alcoholèmia que poden ajudar-nos a l'hora de decidir si agafar el cotxe o no.

Enllaços relacionats

 
Connecta amb Q de festa

Connecta amb Q de festa

Segueix a Q de festa! per la xarxa i assabentat de tot!

Facebook Twitter

 • Dijous, 29 juny de 2017

  Presentació del Protocol de prevenció, detecció i intervenció sobre drogues als centres de secundària. https://t.co/kKSLMqWf7r #Qdf_c

 • Dijous, 29 juny de 2017

  Matinal sobre Sexo, Drogas y HSH-ChemSex. https://t.co/nLY0A8EzCQ #Qdf_c

 • Divendres, 26 maig de 2017

  Nits Q Lleida participarà en l’Aplec del Caragol by @Qdefesta. https://t.co/VBCsYxKxi0 #Qdf_c

Butlletí Q de festa!

Butlletí Q de festa!

Subscriu-te al nostre butlletí i estigues al dia de totes les novetats Qdf!